Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? Acun'dan ilk açıklama

Magazin gündemini sarsan gelişme... Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı yalnızca 9 süren mahkeme ile boşandı. Peki Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı, Ilıcalı ne açıklama yaptı? İşte detaylar

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? Acun'dan ilk açıklama

Bugün sosyal medyayı ve magazin gündemini sarsan bir gelişme yaşandı. ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı flaş bir kararın ardından yalnızca 9 dakika süren mahkeme ile boşandı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı neden boşandı, neler yaşandı merak konusu oldu. İlk açıklama ise Acun Ilıcalı'dan geldi. Şeyma Subaşı ise sosyal medyadan fotoğraf paylaşmakla yetindi.

ANLAŞMALI BOŞANMA

Acun Ilıcalı, geçen yıl Marsilya'da dünya evine girdiği eşi Şeyma Subaşı ile anlaşmalı olarak boşandı. Flaş kararın ardından görülen mahkeme 9 dakika sürerken Silivri Adliyesi'nin çıkışında konuşan Acun Ilıcalı ilk açıklamayı yaparak "İkimiz de üzgünüz, yürümedi. Hayırlısı olsun. Hayatta bir tek ölüme çare yok. İkimiz için de iyi günler olacak. İddialar olabilir, hepsi çirkin. Severek evlendik, yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz" dedi.

CANLI YAYINDA FLAŞ MESAJ

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre, boşanma kararını Acun Ilıcalı'nın aldığı, ağustos ayından beri çiftin gündeminde boşanma konusunun olduğu ortaya çıktı. Ilıcalı'nın, evliliğini kurtarabilmek için 4 aydır direndiği belirtildi.

Programın sunucularına mesaj atan TV8 kanalının sahibi, "Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN İLK PAYLAŞIM

Şeyma Subaşı, boşanma haberlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Subaşı, instagram'da yayınladığı kareye,"Günaydın" notunu düştü.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı neden boşandı? Acun'dan ilk açıklama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin