Acun ılıcalı Ronaldinho'ya ne kadar ödedi? İşte Survivor All Star'a konuk olan Ronaldinho'ya ödenen ücret

Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'yu Survivor All Star'a davet etmişti. Acun ılıcalı'nın Ronaldinho'ya ne kadar ödediği belli oldu.

Acun ılıcalı Ronaldinho'ya ne kadar ödedi? İşte Survivor All Star'a konuk olan Ronaldinho'ya ödenen ücret

TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'yu ağırladı.

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği programda, Ronaldinho'nun katılımı hem Türkiye'de hem de Brezilya'da büyük ilgi gördü. Eğlenceli kişiliği ve sahadaki performansıyla dikkat çeken futbolcu, yarışmacılarla oynadığı maçlarla izleyicileri ekran başına kilitledi.

Brezilya medyasında yer alan haberlere göre, Ronaldinho'nun Survivor All Star'a katılımı için Acun Ilıcalı tarafından 100 bin ile 150 bin dolar arasında bir ücret ödendiği iddia edildi. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamışken, Ilıcalı'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli dostum Ronaldinho'nun Survivor'a ziyareti bizleri büyük bir mutlulukla doldurdu. Umarım en kısa sürede onu bir Hull City maçında da ağırlama şansı buluruz" ifadelerine yer verildi.

Ronaldinho'nun Survivor ziyareti, futbol ve televizyon dünyasında büyük bir heyecan yarattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

acin-ilicali-ronaldinho.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin