Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda yeni ay 17-03-2023

Yeni başlangıç zamanlarının geldiğini haber veren yeni ay dönemleri iyileştirici enerji salınımı yaparlar. Yeni ay hangi burçta gerçekleşmişse ve o burcun yönetici gezegeni iyi durumdaysa iyi gelişmeler için yeni oluşumlar başlıyor demektir. Koç burcu, burçlar kuşağında; girişim, mücadele, hareket, cesaret ve başlangıçların temsilcisidir.21 Mart’ ta Koç burcunun 0 derecesinde yeni ay doğuyor. Yönetici gezegeni Mars’ ın İkizler burcunda transitte olması, iletişim gerektiren konular, iletişim aletleri ve anlaşmalarla ilgili girişimlerde esir düşüren içerikleri ve kurulan bağlantılarla yeni rota belirlendiğini ön görüyor. Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, siyasi ve hukukla ilgili konularda yanlış doğru olduğuna bakılmaksızın alınan kararları da sonuçlandırıyor.

Ortaklı hareket edilen işlerde bedelleri aydınlatarak gelecek belirleyen Koç burcu yeni ayı, Türkiye için çok önemli zamanın başladığına önemle vurgu yapıyor. Bağlantılar üzerinden ilerleyecek olan ve halk hareketinin başladığı bu dönem; partiler, ekip çalışmaları ve hukukla ilgili gelecek belirliyor. Hedef ve profesyonel alanda yeni yol açarak yükseliş belirleyen yeni ay fazı, hukukla ilgili alıkoyan yeni gelişmelere dikkat edilmesi gerektiğini de ön görüyor. İlkbaharın başlangıcını ve günlerin uzadığını haber veren yeni ay, toplumsal konulara dikkat diyor.

Koç burcu yeni ay dönemi, kumlu ve engebeli yerler, sürülmüş topraklar, çatı, tavan ve küçük baş hayvan ağıllarına ait yerlerin bakımlarını öne çıkarır. Hastalıklarda; polip, mantar, düşme, felçler, baş ağrısı, migren, diş sorunlarının dikkate alınması gerektiğine de vurgu yapar.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA YENİ AY
YÜKSELEN KOÇLAR:
Kişisel konum ve şartlarınız, kimliğiniz, genel sağlığınız; Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Kişisel alanda geliştirmeniz gereken konuları bitirdiğiniz yeni ay dönemi kuracağınız bağlantılarla anlaşmaların içeriyi ile rota belirliyor maddi kazanımlarınızın bedellerini aydınlatıyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kapalı alan işleriniz (hastane, okul, int) zorluklarınız, kontrol edemediğiniz gelişmeler, gizli ilerlettiğiniz işleriniz. Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Kişisel alanınızla ilgili gelecek belirleyen konular aydınlanırken bedelleri de netlik kazanıyor. Maddi kaynaklarınız için girmiş olduğunuz mücadele şartlarınızı bağlıyor. Yeni projelerle için yeni yollar açılıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal alanınız, organize işleriniz, ileriye yönelik planlarınız ve umutlarınız. Koç burcu yeni ayı ile yepyeni oluşumlar sizi bekliyor. Kişisel konumunuza bağlantılarla gelecek belirleyen yeni ay dönemi gizli yürütmüş olduğunuz işlerinizin bedellerini aydınlatıyor. Yeni hedefler belirliyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, toplum önündeki unvanınız, profesyonel işleriniz, hedefleriniz ve varsa annenizin şartları, Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Bağlantılar yolu ile geçeceğiniz projelerde bedelleri belirliyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, hukuk, uluslararası konular, şirketler, basın-yayın; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay , yeni aracıları ve gelişimleri belirliyor. Planlarınızla ilgili sizi esir alan artları ve girişimlerinizi öne çıkaran yeni ay dönemi Profesyonel alanda konumunuzu aydınlatarak hedefleriniz üzerinden bedeller belirliyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Banka hesaplarınız, eş geliri, sigorta, nafaka, prim, miras gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni oluşumlar başlıyor. Hedeflerinizde ve profesyonel anlamda sizi esir düşüren şartlar gelişse de aracılarla yapacağınız anlaşmada bedelleri aydınlatıyorsunuz. Ortaklı alanda yeni yollarla yükseliş başlıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortaklıklar, anlaşmalar, danışmanlık aldığınız kişi ya da kurumlar (öğretmen, doktor, avukat) ve varsa eşinizin şartları, Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar içine giriyorsunuz. Maddi konularda bağlantı oluşturan konular, Profesyonel alana taşıyacağınız kişi veya araçlarla olan mücadelenizi öne çıkarıyor. Esir alan şartlara dikkat edilmesi gereken bu dönemde maddi alanda bedeller aydınlanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Günlük hayat standartlarınız, iş koşullarınız, angarya işleriniz, alt çalışanlarınız ve beslenme düzeniniz. Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı konularda bedeller belirleyerek aydınlatan bu dönem bağlantılar yoluyla banka hesaplarınızda mücadele içinde olduğunuz blokeleri öne çıkarıyor. Özel alanınızda yeni girişimler içindesiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Yatırımlarınız, özel hayatınız, yeteneklerinizle ilgili kazanımlarınız, ek gelir varsa çocuklarınızın özel hayatı. Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte bu konularda yeni oluşumlar başlıyor. Anlaşma ve ortaklı işlerde sizi esir alan mecburi konuları öne çıkaran yeni ay, İş koşullarında bedelleri aydınlatarak belirliyor.

YÜKSELEN OĞLAK: Aile düzeniniz, yerleşim, temellerinizi oluşturan konular ve varsa eşinizin kariyeri, Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. İş koşullarında sizi zorlayan şartları ve mücadeleyi de öne çıkaran yeni ay, özel hayatınız ve harcamalarınızda bedelleri aydınlatarak netleştiriyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Anlaşma, iletişim ve iletişim aletleri üzerinden ilerlettiğiniz işleriniz, kısa eğitim ve kursla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Kişisel alanınızda, çocuklarınızın şartlarında, mücadele gerektiren ve sizi esir düşüren gelişmeleri öne çıkaran yeni ay, yerleşim ve ailevi konularda bedelleri belirleyerek aydınlatıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel olarak emek verip kazandığınız rızkınız, maddi kaynaklarınız ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı ve varsa eşinizin banka hesapları, Koç burcunda gerçekleşecek yeni ayla birlikte yeni oluşumlar başlıyor. Kişisel temellerinizle ve ailenizle ilgili mücadelenizi öne çıkaran yeni ay, yapacağınız anlaşmanın bedellerini aydınlatarak belirliyor.


YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR