Kısmetse olur 65. bölüm tanıtımı

Kısmetse Olur Aşkın Gücü, 65.bölüm yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?Kısmetse Olur Aşkın Gücü 65.bölüm yayınlandımı?

Kısmetse olur 65. bölüm tanıtımı

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR? 

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni bölümler saat 18.30'da Youtube üzerinde yayınlanıyor.  Pazar günleri hariç her gün yayınlanan izdivaç programı Youtube üzerinde milyonlar tarafından izleniyor. 

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ HANGİ GÜNLER YOK? 

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri Youtube platformunda saat 18.30'da yayınlanmaktadır. 

Pazar günleri yeni bölüm yayınlanmıyor. İzdivaç evinde cumartesi günü eleme heyecanı yaşanmaktadır. Cumartesi günü Kısmetse Olur evinden bir yarışmacı veya iki yarışmacı birden elenebilmektedir.

KISMETSE OLUR 65.BÖLÜM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

 Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel ve Oğulcan arasında kısa bir gerginlik yaşanıyor.  Aşkın Gücü evinde herkes Elif'in üzerine yürürken Elif dayanamaz evi terk eder. Bu kez Erhan Oğulcan'la kavga eder. Erhan çevresindeki kişileri rahatsız ederken Yaren, "Erhan'dan uzaklaşmak istiyorum bir süre" diyor.

YENİ ERKEK ADAY ONUR ALP

Kısmetse Olur Aşkın Gücü evine Onur Alp geliyor. Onur Alp kızlar evinden tam puan alırken birini dansa kaldırmak yerine tüm kızlarla halay çekmeyi tercih ediyor.  Komik, iyi kalpli, esprili yorumlarını alan Onur Alp kırmızı odaya Şeyda'yı çağırıyor. 

Şeyda ve Cansel evde tartışıyor. Şeydanur, Cansel'e "Oyuncak ayınla oyna Cansel benle değil" diyor. 

ERHAN VE YAREN AYRILIYOR MU? 

Yaren'in sürekli sesini yükselterek konuşması Erhan'ı çılgına çeviriyor. Yaren "Defol git bir daha gelme" diye arkasından bağırırken Yaren "Sus konuşma" diye bağırmaya devam ediyor.  Erhan, Yaren'in fevri hareketlerine artık katlanamazken Yaren Cansel'e dert yanıyor.

ERHAN ÖYKÜ SERTEL'DEN BÜYÜK UYARI ALIYOR

Erhan, en son sunucu Öykü Sertel'i de sinirlendiriyor. Öykü Sertel "Herhangi bir davranışında koşa koşa çekerim o kırmızı kartı" demesi üzerine Erhan dışarı çıkıyor.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI

Kızlar evi: Yaren, Simge, Şeydanur, Cansel, Elif, Ayşenur, Tuğçe, Rotinda, Buse

Erkekler evi: Batuhan, Sedat, Erhan, Oğulcan, Çağrı, , Bilek, Zeyd, Berat, Ozan

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin