Eda Ece kimdir?

Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Eda Ece'nin kim olduğu merak edildi. Peki Eda Ece kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Eda Ece kimdir?

EDA ECE KİMDİR?

20 Haziran 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu, Şişli Terraki Lisesi'nin ardından kazandığı İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. 

Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Pis Yedili, Beni Böyle Sev, İlişki Durumu: Karışık dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Yasak Elma dizisinde 'Yıldız Yılmaz' karakterine hayat vermektedir.

Yıldız Yılmaz karakteri hakkında: "Gencecik yaşına rağmen hayatından sıkılmıştır. Ona göre mutluluğun anahtarı zengin bir koca bulup evlenmek ve lüks içinde bir hayat yaşamaktır. Sosyeteye ve lüks insanlara hayranlık duyar. Yıllar sonra Ender’in teklifiyle hayatının değişebileceğini anlayıp, aklını Halit’i tavlamak ve onun karısı olabilmek için kullanacaktır."

Rol aldığı sinema filmleri: Kızım İçin, Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Görümce, Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul, Yol Arkadaşım, Deliha 2

Almış Olduğu ödüller: En iyi gençlik dizisi kadın başrol oyuncusu (Ayaklı Gazete)

Bazı fotoğrafları:

 

Eda Ece kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi