Ulaş Tuna Astepe kimdir? Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i...

Sen Anlat Karadeniz'in yıldızı Ulaş Tuna Astepe kimdir? Hangi projelerde yer almıştır? İşte hakkındaki detaylar...

Ulaş Tuna Astepe kimdir? Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i...

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe yakışıklılığı ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekti. Ulaş Tuna Astepe kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

5 Mayıs 1988 yılında Kocaeli'de dünyaya gelen başarılı oyuncu İstanbul Erkek Lisesi'nde yatılı olarak okuduktan sonra kazandığı Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservauvarı Oyunculuk bölümünde eğitim almıştır.

İlk olarak Karadayı dizisinde 'Orhan' karakterine hayat veren Ulaş, Analar ve Anneler, Rüya ve son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde 'Tahir Kaleli' karakterine hayat vermektedir.

Tahir Kaleli karakteri hakkında: "Namıdiğer Deli Tahir. 29 yaşında. Mert, hırçın, deli fişek, sabırsız bir Karadeniz delikanlısı. Ailenin sahip olduğu kum gemilerinde çalışıyor, şirket işlerinden hoşlanmıyor, Karadeniz'i, denizde olmayı çok seviyor. Kanı deli akıyor ama yüreği merhamet dolu. Kafası çok çalışıyor ama sağduyudan sınıfta kalır, öyle fevri, öyle inat, duygularıyla yaşıyor. Vicdanlı, sahiplenici, sivri dilli, korumacı ama ayarsız. Acayip başına buyruk. Ailesine laf söyletmez ama gereğinde onlarla da savaşır. Haksızlığa tahammül edemez, öfkelendi mi gözü kimseyi görmez. Çok kolay yakar yıkar, destursuz laf söylenmesi tavsiye edilmez."

Rol aldığı sinema filmleri: Fish Pond, Körfez

Rol aldığı kısa filmler: Grueling and His Wife

Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alırken rol arkadaşı İrem Helvacıoğlu ile yaptığı canlı yayından bölümler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi