Survivor Yunanistan yarışmacısı Dimitris Margaritis kimdir?

Dimitra Vamvakousi Survivor Yunanistan takımı kadrosunda yer alıyor. Dimitris Margaritis kimdir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? İşte hakkında öne çıkanlar

Survivor Yunanistan yarışmacısı Dimitris Margaritis kimdir?

Survivor 2019’da bu yıl Türkiye ile Yunanistan takımları karşı karşıya geliyor. Türk yarışmacılarının yanı sıra Yunan yarışmacılar da büyük merak uyandırdı. Yunanistan takımında yer alan isimlerden biri de Dimitris Margaritis oldu. Peki Dimitris Margaritis kimdir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Dimitris Margaritis kimdir?

Dimitris Margaritis kimdir?

Dimitris Margaritis 45 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Evli ve 14 yaşında bir kız çocuğuna sahip. Atina’nın en büyük hapishanesinde bekçi olarak çalışıyor. Mesleği ona Survivor’ın en sert erkeği ünvanını veriyor. Kendisi bir dekatlon atleti ve askeri görevini Yunan Özel Kuvvetleri'nde yapmış. Takma adı Rambo.

 Survivor Yunanistan Yarışmacıları
Türkiye takımının rakibi olan Yunanistan takımının tam kadrosu şu şekilde oluştu;
Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Toni Stavratis.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi