Sonar Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı kimdir? Bayrakçı neden gözaltına alındı?

Sonar Araştırma şirketi sahibi Hakan Bayrakçı gözaltına alındı. Hakan Bayrakçı kimdir nereli kaç yaşında neden gözaltına alındı araştırılıyor.

Sonar Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı kimdir? Bayrakçı neden gözaltına alındı?

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, İstanbul-Dalaman uçuşu sonrasında gözaltına alındığını açıkladı. Gözaltına alındığını sosyal medyadan duyuran Hakan Bayrakçı kimdir nereli kaç yaşında kimlerle çalıştı neden gözaltına alındı merak ediliyor. İşte ünlü araştırma uzmanı hakkında bilgiler...

Sonar Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı kimdir? Bayrakçı neden gözaltına alındı?

HAKAN BAYRAKÇI KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA? 

Hakan Bayrakçı, 1960 yılında İstanbul’da doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Saint Benoit ve Saint Michel Fransız kolejlerinde gördü. Yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünde tamamladı.

Hakan Bayrakçı, 1988 yılında SONAR Araştırma Şirketi'ni kurdu ve başkanlığını yapmaya başladı. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit gibi liderlere profesyonel olarak danışmanlık yaptı.

Meslek hayatı süresince, 140 Belediye Başkanı, 40 Bakan, 14 Parti Genel Başkanı ve 7 Başbakana'a da profesyonel olarak danışmanlık hizmeti verdi. Bayrakçı, çeşitli televizyon programlarında konuk yorumcu olarak canlı yayınlara katıldı. Bayrakçı ayrıca TRT1'de, 2003 ve 2006 yılları arasında tarih programı sundu.

Fransızca ve İngilizce bilen Bayrakçı, meslek hayatında çeşitli ülkelerin Büyük Elçiliklerine danışmanlıklarda da bulunmuştur.

Mesut Bleda Bayrakçı isminde bir oğlu olan Hakan Bayrakçı, İstanbul'da yaşamaktadır.

HAKAN BAYRAKÇI NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Bayrakçı’nın sosyal medya hesabından yazdıklarına göre gözaltının nedeni olarak “tuvalette içtiği sigara”olarak gösterildi.

Hakan Bayrakçı sosyal medya hesabında şunları yazdı: “İstanbul-Dalaman THY uçuşundayım. Tualette bir sigara yaktım ve  daha ilk nefeste nerede olduğumu hatırlayıp attım. Sonra bir hostes suçumu yüzüme okudu ve inince uçağın kapısı açıldığında iki polis tam bir suçlu muamelesi ile beni gözaltına aldı. Herkesin önünde. Ne diyim ki!”

Hakan Bayrakçı açıkladığı son ankette, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin iki haftada yüzde 10'luk bir yükseliş gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi