Seray Şahiner kimdir?

Bilal Erdoğan'ı eleştirdiği için diziden kovulduğunu iddia eden Seray Şahiner kimdir? İşte hakkındaki detaylar...

Seray Şahiner kimdir?

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Gurur dizisinin senaryo ekibinde yer alan ve Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'la ilgili yazdığı yazı yüzünden işinden kovulduğunu iddia eden Seray Şahiner kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Seray Şahiner sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Bilal Erdoğan'ı eleştirdiği için işinden atıldığını söyledi. Şahiner yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bilal Erdoğan'a "üstün zekalı" dediğim Birgün Gazetesi'nde yayınlanan yazımdan dolayı açılan hakaret davası sonucu olarak 11 Aralık'ta Bursa'da gözaltına alınmam sebebiyle; Ekim 2016'dan beri senaryo grubunda çalıştığım; Limon Film'in çektiği Atv'de yayınlanacak Aşk ve Gurur adlı dizideki görevimden atıldım. Projede birlikte çalıştığımız yazar Yıldırım Türker de benim işten çıkarılmam üzerine , duruma göz yummayarak işten ayrıldı. Usulsüz gözaltı üzerine adım dava ve aile ile anıldığı için 3 bölüm senaryosunu, 13 bölüm hikayesini yazdığımız işimden atılmam sebebiyle Limon Film'i kınıyorum"

SERAY ŞAHİNER KİMDİR?

1984 yılında Bursa'da doğan Seray Şahiner, İstanbul'da büyümüştür. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Ardından Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden sinema anadalı yüksek lisans derecesi almıştır. 

'Aylık Paldır Kültür Dergisi' ve 'Birgün Gazetesi'nde çalışmıştır. Çeşitli işlerde çalışan Şahiner, 2006 yılında 'Varlık Dergisi'nin düzenlediği Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri'nde 'Gelin Başı' isimli öykü dosyası 'Dikkate Değer' bulunmuştur.

Bir dönem Sırrı Süreyya Önder'e senaryo asistanlığı yapan Şahiner, 2008 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen 'Yedi Tepeli Aşk' oyununda 'Gelin Başı' kitabında yer alan öyküleri sahnelenmiştir. 2010-11 yıllarında 'Gelin Başı'ndaki öykülerden uyarlanan 'İadesiz Taahhütsüz' adlı oyun, Tiyatro Boyalıkuş tarafından sahnelendi. 2011’de ikinci öykü kitabı “Hanımların Dikkatine” Can Yayınları’nca yayımlandı.

Seray Şahiner kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi