Pucca kimdir? Gerçek ismi nedir?

Sosyal medyada uyuşturucuyu özendirdiği sebebiyle 7 yıl hapis cezası aldığını açıklayan Pucca kimdir? Pucca'nın gerçek ismi nedir? Pucca'nın açıklaması ve tweeti... İşte tüm detaylar...

Pucca kimdir? Gerçek ismi nedir?

Attığı bir tweet yüzünden 7 yıl hapis cezasına çarptırıldığını açıklayan Pucca kimdir? Gerçek ismi nedir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

(PUCCA) SELEN PINAR KİMDİR?

3 Haziran 1987 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelen Selen Pınar, sosyal medyada Pucca adı ile tanınmaktadır. Annesinin ve babasının boşanmasının ardından 8 yaşındayken kardeşi Merve Işık ile beraber babasının yanına taşındı.

Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olmasının ardından Selen, Ankara'da önce Radyo Televizyon ve Sinema bölümünün ardından Gazetecilik bölümününden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında radyolarda ve televizyonlarda çalışmıştır.

Eski sevgilisinden intikam almak için açtığı blog sayfası ve eş zamanlı olarak Twitter'da yaptığı paylaşımlarla hatrı sayılır bir kitleye ulaşmıştır. 

Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Ve Geri Kalan Her şey, Allah Beni Böyle Yaratmış, Ay Hadi İnşallah, Şimdi Biz Neyiz? adlı kitaplarının yazarıdır. Bazı kitaplarının filmi çekilmiştir.

Pucca; Koreli bir çizgi film kahramınıdır.

İlginç konuya sahip çizgi filmin karakterinin oyuncağı arkadaşı tarafından kendisine hediye edilmesi ile 'Pucca' lakabını kullanmaya başlamıştır.

2015 yılında evlendiği Osman Işık ile 2018 yılında boşanma kararı almış ayrılığı sosyal medyadan böyle duyurmuştu: "Osi ile evliliğin sonuna geldik. İnanılmaz direndim, yemin ederim çok uğraştım ama yok olmadı... Sonuna kadar aşık ol, çabala, çırpın yok.."

Eşi ise bu karara karşılık sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı: "Ya hacı biliyorum ben çok iyi bir adam olamadım.bu konuşmalara nerden başlanır onu da pek çözemiyorum ama bekarken hayatımın kendi içinde en kaybolduğu anda evlendim. Düzenli hayata ayak uydurmam ilk başlarda zaman aldı ya evden çıkmadım a sosyal oldum ya çok sosyal olup saçmaladım ortasını bulamadım daha doğrusu .sonra karım hamile kaldı bir dış gebelik geçirdi iç kanamadan gidiyordu kadın tam o psikolojiden çıktı hamile kaldı ve ben bütün bu olanların arasında ne olduğunu anlamadan onu yalnız bıraktım. Çünkü bende neyin ne olduğunu anlamıyordum . Aptalca kararlar verdim hayatımın her evresinde olduğu gibi. Onun içten içe çığlıklarını duymadım. Sanırım bencillik yaptım biraz. Ben karımı seviyorum ve düzeleceğini biliyorum bu durumun  Biz seninle daha ne yollar aşacağız, başındayız daha dur. Ben ilk sınavda kağıdıma bakabilir miyim aptallığını yapmış olabilirim. Depresyonunu anlamadım, değişimine ayak uyduramadım, korktum. Bunu da atlatırız. İllet cazgır inatçı bir kadın olmana rağmen ben seni böyle seviyorum. Bi de Pınar’a söyleyin beni engellemiş direct mesajlarım durmuyor , yürüyen yürüyene ben olsam beni bırakmazdım."

Selen Pınar son olarak attığı bir tweet yüzünden 7 yıl hapis cezası aldığını açıklamıştır. 10 yıl hapis istemiyle yargılanan Pucca’nın paylaşımına yönelik hazırlanan iddianamede, 'Kolombiya’nın Medelli şehrindeki insanların uyuşturucu ticareti sayesinde hayatta kalabildiğini, eve ekmeği bu sayede götürebildiğini ima ederek uyuşturucu kullanımını özendirdiği' anlatılmıştır.

Pucca cezasını böyle duyurdu:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi