Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil Altan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Pelin Akil kimdir?

PELİN AKİL ALTAN KİMDİR? 

17 Nisan 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Pelin Akil, kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile evlidir. Bu evlilikten Duru Lina ve Doğa Alin adında ikiz kızları vardır. İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro bölümünde eğitim almıştır.

İlk oyunculuk deneyimi olan Arka Sıradakiler dizisinde hayat verdiği 'Zehra' karakteri ile izleyenlerin hafızasında yer etmiştir. Kurt Kanunu, Seksenler, Suskunlar, Ana, Osmanlı Tokadı, Su ve Ateş, İnadına Yaşamak, Aşktan Kaçılmaz, Kızıl Elma, Ne Münasebet, Saklı, Aile İşi, Damat Takımı, Deli Aşk, Çember: 13. Adım, Çember: Acı İntikam, Çember: Aleyna'nın Son Günü, Çember: Araf, Çember: Evimdeki Yabancılar, Çember: Oyunu Bozuyorum, Çember: Şehrin Günahları, Bittin Sen, Semiha dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Yer aldığı tiyatro oyunları: Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum Sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır.

Pelin Akil Altan'ın bazı fotoğrafları:

Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil kimdir? 

Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi