Öznur Serçeler kim ve kaç yaşında?

Ekranların gözde dizilerinden Erkenci Kuş'da Leyla karakterine hayat veren Öznur Serçeler kaç yaşındadır, kimdir ve nerelidir? İşte Öznur Serçeler hakkında merak ettikleriniz

Öznur Serçeler kim ve kaç yaşında?

Ekranların gözde dizisi Erkenci Kuş'da Leyla karakterine hayat veren Öznur Serçeler kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte Öznur Serçeler hakkında merak ettikleriniz

Öznur Serçeler kimdir?

1 Ocak 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. 2001 yılında müzük eğitimine Mersin Devlet Konservatuarı’nda başlayan güzel oyuncu Türkol Çankaya ile çalışmıştır. 2003 yılında ise Bilken Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi burslu olarak kazandı. Bilkent Üniversitesi’nde farklı sanatsal çalışmalarda yer almış 2007’de Youth Orchestra’nın konserlerinde yer almıştır.Oyunculuk kariyerine Hayat Devam Ediyor ve Nuri dizileri ile 2011 yılında başlamıştır.1,72 metre boyunda ve 56 kilodur.

Öznur Serçeler'in oynadığı dizide hayat verdiği Leylakarakteri hakkında detaylar;

Sanem’in ablası. Mevkibe’nin gözbebeği, ailenin de gurur kaynağı. Kararlı, hırslı bir genç kadın. En büyük hayali başarılı bir iş kadını olmak.

Öznur Serçeler'in oynadığı film ve diziler;

Hayat Devam Ediyor
Emret Komutanım
Boynu Bükükler
Muhteşem Yüzyıl Kösem
Karışık Kaset
Her Şey Aşktan
Deccal
Hayati Tehlike

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi