Orhan Gencebay'ın oğlu Nöbet dizisi oyuncusu Gökhan Gencebay kimdir?

Nöbet dizisi oyuncu kadrosunda bulunan Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar haberimizde...

Orhan Gencebay'ın oğlu Nöbet dizisi oyuncusu Gökhan Gencebay kimdir?

Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay izleyenler tarafından merak edildi. Gökhan Gencebay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

GÖKHAN GENCEBAY KİMDİR?

Gökhan Gencebay, Orhan Gencebay ve Sevim Emre çiftinin oğludur. 14 Mayıs 1985 yılında dünyaya gelen Gökhan, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Yüksek Lisansını İstanbul Aydın Üniversitesi’nde işletme üzerine yapmaktadır. Çocuk yaşlarda Londra da dünyaca tanınmış Harrow School da İngilizce eğitimi alan oyuncu 1996'dan beri grafiti ile ilgilenmektedir ve sokaklarda birçok grafitiye imzasını atmıştır. Ayrıca, Gökhan Gencebay Amerika ve Avrupa ülkelerinde Grafiti üzerine çalışmalarda bulunmuştur. Pera müzesi başta olmak üzere Türkiye de ve Avrupa’nın birçok şehrinde sergilere katılmıştır.

Çeşitli oyunculuk eğitimleri alan Gökhan Gencebay, İlk dizi deneyimini Show TV'de yayınlanan Nöbet dizisindeki 'Oğuz Berhudar' karakteri ile yaşamaktadır.

Oğuz Berhüdar karakteri hakkında: Yirmili yaşların sonunda, İzmirli… İki senedir Jandarma özel harekât timinde görevli ve bu sürenin tamamı Yiğit’in komutasında geçmiştir. Bu süre içinde Yiğit, kendi gençliğini gördüğü Oğuz’a karşı her zaman büyük abi rolü üstlenmiş, Oğuz da komutanını hiçbir zaman yarı yolda bırakmamıştır. İkisinin de subay olmaları diğerlerinden daha yakın kılmaktadır Oğuz’u Yiğit’e… Yiğit’in eşi Zeynep de Oğuz gibi İzmirlidir. Bu ufacık bağ, Oğuz’un İzmir insanına özgü kalender karakterine ve yaptığı şakalara Yiğit’in gösterdiği toleransın kaynağıdır. Henüz mesleki deformasyona uğramamış; enerjisi ve gençliğiyle hayatını dengede tutmayı başarmaktadır. Bekârdır, gönlü geniştir. 
 

Orhan Gencebay'ın oğlu Nöbet dizisi oyuncusu Gökhan Gencebay kimdir?

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay kimdir?
Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi