Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Müge Anlı Kimdir?

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde  İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Müge Anlı, yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Hukuk üzerine yapmıştır. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda ile Kanal D'de devam etmiştir.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçmiş ve ATV'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başlamıştır. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı ATV ekranlarında sunmuştur. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edilmiştir..

ÖZEL HAYATI:

Anlı, 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile dünyaevine girmiştir.

Çiftin bu evliliklerinden Lidya Müge Akdağ adında kız çocukları dünyaya gelmiştir.

Müge Anlı, eşi ile 2008 yılında boşanmıştır.

TELEVİZYON PROGRAMLARI:

Dobra Dobra, Tatlı Sert, Mektubunuz Var, Güven Bana        
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi