Morteza Pouraliganji kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un ilgilendiği hatta İstanbul'a davet edilen futbolcu Morteza Pouraliganji kimdir? İşte hakkındaki detaylar...

Morteza Pouraliganji kimdir?

Trabzonspor'un da bir dönem transfer listesinde bulunan futbolcu Morteza Pouraliganji kimdir? Hangi takımlarda oynamıştır? Şimdi ne yapmaktadır? İşte detaylar...

MORTEZA POURALIGANJI KİMDİR?

19 Nisan 1992 yılında İran'ın Babol kentinde dünyaya gelen Morteza, stoper ve ön libero mevkisinde forma giymektedir.

1,87 boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanmaktadır. Transfermarkt'e göre 1,3 Milyon Euro değere sahip oyuncu milli takımda 34 karşılaşmaya çıkmıştır.

Futbola ülkesinin Naft Novin takımında başlayan Morteza, Tianjin Teda, Al Sadd Sports Club, KAS Eupen takımlarında forma giymiştir. Son olarak Katar'da Al Arabi Sports Club'ın formasını terletmektedir.

Geçen sezon Morteza, Trabzonspor ile transfer görüşmesi gerçekleştirmiş, hatta İstanbul'a da davet edilmiş fakat anlaşılamayınca kulübe teşekkür ederek şehirden ayrılmıştır.

Trabzonspor'da o sezon diğer İranlı futbolcular Majid Hosseini ve Vahid Amiri'yi kadrosuna katmıştı.

Morteza Pouraliganji kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi