Lerzan Mutlu Kimdir?

Lerzan Mutlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Lerzan Mutlu Kimdir?

Sosyal medya da paylaşımları ile magazin gündeminde yer alan Lerzan Mutlu'nun kim olduğu merak edildi. Peki Lerzan Mutlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

LERZAN MUTLU KİMDİR?

Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde İstanbul'da avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak dünyaya gelmiştir.

Erenköy İlkokulu, ardından Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Koleji'nde tamamlanmıştır. 10 yaşındayken babası kalp krizinden dolayı vefat etmiştir. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre'de bir özel üniversiteye kayıt olmuş fakat 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye'ye geri dönmüştür.  Konservatuvar isınavlarına girmiş ve  İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazanmıştır. Burayı da yarım bırakarak sahne ve televizyon çalışmalarına başlamıştır.

ÖZEL HAYATI:

Mutlu geçmişte, Ozan Ebcin, Erkan Özkaya, Fırat Bozfırat, Nihat Doğan, Serdar Bilgili gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

ALBÜMLERİ:

Karabüyü (2001), Yar Dediğin Arar (2004), Tam İsabet (2006), Zirve (2009)

TEKLİLERİ:

Kibrit (2011), Oyuncu (2013), Kahraman (2014)

KLİPLERİ:

"Karabüyü", "Benden Giden Bana Döner", "Hançer", "Yar Dediğin Arar", "Aşk Dediğin Yürek İster", "Sızım Sızım", "Bir Numara", "Kibrit", "Oyuncu", "Bir An Bile Düşünmedim", "Kahraman"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi