İlker Ayrık kimdir?

Eğlence programlarının aranan sunucusu İlker Ayrık'ın kim olduğu merak edildi. İlker Ayrık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hangi takımı tutmaktadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

İlker Ayrık kimdir?

Yeni imajı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, eğlenceli tavırları ile de dikkat çekiyor. Peki İlker Ayrık kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar...

İLKER AYRIK KİMDİR?

16 Ekim 1979 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen İlker Ayrık, lise son sınıfta okul tiyatrosuna başlamış ve oyunculuğa yönelmiştir.

1997 yılında tiyatrocu olma umuduyla İstanbul'a giden İlker Ayrık, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde kurslara katılmış; iki senelik eğitimin ardından Devlet Konservatuvar sınavlarına girmiş fakat başarılı olamamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne giren Ayrık, 4 senede buradan mezun olmuştur. 2005 yılında tiyatrocu arkadaşı Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro adlı bir tiyatro kurmuştur.

2000 yılından beri çeşitli dizi, film ve reklamlarda görülen İlker Ayrık'ın Geniş Aile dizisi ve Çakallarla Dans filmindeki tiplemeleriyle izleyenlerin beğenisini toplamıştır.

Çiçek Taksi, Yılan Hikayesi, Dadı, Yedi Numara, Tatlı Hayat, Aslı ile Kerem, Kasabanın İncisi, Müjgan Bey, Omuz Omuza, Kadın Her Zaman Haklıdır, Kısmet, Gizli Patron, Karınca Yuvası, Son Osmanlı Yandım Ali, Başımın Belası, Kuzey Rüzgarı, Çocuk, A.R.O.G., Babam Adam Olacak, Cesaretin Var Mı Aşka, Gökten Üç Elma Düştü, Geniş Aile, Mezuniyet, Ramazan Güzeldir, Memlekette Demokrasi Var, Çakallarla Dans, Annem Bir Dinazor, Seksenler, Sıkıysa Yakala, Çakallarla Dans:3 Sıfır Sıkıntı, Kedi Özledi, Yapışık Kardeşler, Diktatör Adolf Hitler'in Hayatı, Çakallarla Dans 4, Yanlış Anlama, Çakallarla Dans 5 dizi ve filmlerinde rol almıştır.

İlker Ayrık Fenerbahçeli'dir.

Sunduğu programlar: Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek, İlker Ayrık İle 1-0, Var Mısınız Yok Musunuz, Yaparsın Aşkım, Acayip Tipler

Özel Yaşamı: Oyuncu / sunucu, 2009 yılında ortaokul arkadaşı Sanem Ayrık ile dünya evine girmiştir. Çiftin bu evliliğinden Ferit ve Yaman isminde 2 çocuğu vardır.

İlker Ayrık kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi