Hakan Arıkan kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'un da kalesini koruyan başarılı file bekçisi Hakan Arıkan kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir?

Hakan Arıkan kimdir?

Son olarak İM Kayserispor ile sözleşme imzalayan tecrübeli kaleci Hakan Arıkan kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir? Hakan Arıkan hakkında tüm detaylar...

HAKAN ARIKAN KİMDİR?

17 Ağustos 1982 yılında Koceli'de dünyaya gelen Hakan Arıkan, kalecidir.

1,96 boyundaki kaleci sağ ayağını kullanmaktadır.

Futbola Kocaelispor'un altyapısında başlayan Hakan, Ankaraspor'a transfer olmuş ve buradaki performansı ile dikkat çekerek Beşiktaş'a transfer olmuştur. Beşiktaş'ta zaman zaman başarılı performans sergilese de Siyah-Beyazlılar'daki 8-0'lık Liverpool mağlubiyetinde kaleyi koruyan isimdi.

2011 yılında Mersin İdman Yurdu'na ardından Antalyaspor'a transfer olan Hakan, 2014 yılında da Kayserispor'a gitmiştir. 2015 yılında Trabzonspor'a kiralık olarak gelen deneyimli kaleci, Bordo-Mavili kulüpte ikinci kaleci konumunda olmasına rağmen gösterdiği performansla takdir toplamıştı.

Bir sezo sonra Kayserispor'a geri dönen Hakan Arıkan, takımdan ayrılmış, Osmanlıspor ve son olarak Gençlerbirliği formalarını giymişti.

Şimdilerde Hakan Arıkan eski kulübü İM Kayserispor'a geri döndü ve bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Kariyerinde iki Türkiye Kupası ve bir de Lig şampiyonluğu kupası bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi