Hakan Altun Kimdir?

Hakan Altun kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Hakan Altun Kimdir?

HAKAN ALTUN KİMDİR?

Hakan Recep Altun, 13 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Meral Altun ve eski bir futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’un oğludur. Seda adında bir kız kardeşi vardır.

İlk okulu bitirdikten sonra 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuarına girmiştir. İTÜ Sosyal Bilimler dalında master yapmıştır.

1992-1996 yılları arasında Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda ud çalmıştır. 1998 askerliğini Ankara’da yapmıştır.

KARİYERİ:

1998 Aralık ayında "Hakan" adlı ilk albümünü çıkaran Altun, ilk albümünün çıkış parçası olan "Hani Bekleyecektin" ile üne kavuşmuştur. 2000 Eylül ayında "Ağlamak Yok Yüreğim" adlı ikinci albümünü çıkaran Altun'un, ikinci albümünün çıkış parçası "Ağlamak Yok Yüreğim"dir. Bu albümde yer alan "Her Sevda Bir Ölümmüş" adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir. 17 Mart 2002 'de "Nefesimsin" adlı üçüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası "Teklif Ediyorum"dur. İkinci klibi ise "Aşkıma Son Şarkım"dır. Üçüncü klibi ise "Nefesimsin"dir. 22 Ekim 2003 tarihinde "Yaralı Bir Aşkın Öyküsü" adlı dördüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası "Bir Telefon"dur. İkinci klibi ise "Kördüğüm"dür. Üçüncü klibi ise "Ayrılık Olmasaydı"idi. Dördüncü klibi ise "Fenalardayım"dır. 7 Ocak 2005'te "Hediye" adlı beşinci albümünü çıkardı. 29 Mart 2006'da "Küstüm Aşklara" adlı altıncı albümünü çıkardı. Aşk, Adam Ve Ayrılık adlı albümünü 2 Ocak 2007'de çıkardı. 21 Aralık 2007'de "Aklın Bende Kalmasın" adlı yedinci albümünü çıkardı. 6 Nisan 2015 tarihinde 13 şarkıdan oluşan Aşk Lütfen Gel albümünü çıkardı.

DİSKOGRAFİSİ:

Hakan, Ağlamak Yok Yüreğim, Nefesimsin, Yaralı Bir Aşkın Öyküsü, Hediye, Küstüm Aşklara, Aşk, Ayrılık ve Adam, Aklın Bende Kalmasın, Tercihimdir, Senden Sonrası, Dedemin İlahileri, Aşk Lütfen Gel, Konu: Aşk, Usta Çırak 

VİDEOGRAFİSİ:

Hakan, Hani Bekleyecektin, Yol Verin Bana Dağlar, Can Kuşum, Bana Göresin, Köle Gibi, Ağlamak Yok Yüreğim, Her Sevda Bir Ölümmüş, Gönül Yarası, Gül Belalıdır, Teklif Ediyorum, Nefesimsin, Kıyamadım, Yaralı Bir Aşkın Öyküsü, Bir Telefon, Kördüğüm, Ayrılık Olmasaydı, Fenalardayım, Hediye, Sen de Ağla, Yürek Ağlar Gözden Önce, Küstüm Aşklara, Yollara Taşlara, Son Buse, Kabul Et, Aklım Bende Kalmasın, Diyelim Ki, Haberi Olsun, Tercihimdir, Başka Ten Uymuyor, Senden Sonrası, Ruh İkizi, Hadi Geri Ver, Dedemin İlahileri, N'eyleyeyim Dünyayı, Yıkıla Yıkıla, Aşk Bahçemsin, Konu: Aşk, Gidemezsin, Vur, Hep Var Olacaksın

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı sanatçı geçmişte; İclal Aydın, Ebru Gündeş, Seray Sever, Gonca Kopuz, Seren Serengil gibi ünlü isimlerle aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi