Günsel Ülkü kimdir?

Bir dönem Sosyetik Ev Kadınları programında da yer alan modacı Günsel Ülkü kimdir? Günsel Ülkü fotoğrafları...

Günsel Ülkü kimdir?

GÜNSEL ÜLKÜ KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezun olan Günsel Ülkü, ödüllü işkadını, moda tasarımcısı ve Influencer olarak çalışmaktadır.

Los Angeles'da da eğitim almıştır.

Fashion Tv'de bir dönem modacı olarak programlara çıkan Ülkü, 'L'Atelier d'Existence' isimli markanın tasarımcılığını yapmaktadır. Bir dönem Sosyetik Ev Kadınları programında da yer almıştır.

'L'Atelier d'Existence' markası hakkında: 'L'Atelier d'Existence' kadını kendine güvenen,güçlü,başarılı özgür bir kadın..Kıyafetleri ile kendi kişiliğini yansıtıyor, modayı takip etmek yerine modayı kendisi yorumluyor. Şehirli, yenilikçi ve lider ruhlu.Marka felsefesinin  en önemli özelliği  "ageless" yani zamansız olması, yani 25-55 yaş arası herhangi  bir kadın giyebilir.Güncel moda trendlerini yansıtan ve aynı zamanda klasik olarak tanımlanabilen bu markanın hedef kitlesiüst düzey yöneticiler, iş sahibi kariyer kadınları ve cemiyet hayatında aktif yer alan ve yoğun sosyal yaşamı olan 25-55 yaş grubu bayanlar.Markanın hizmet hedefi müşterisine sadece kıyafet vermek değil günün modasını ona en yakışan şekilde kendisine yorumlamasına yardımcı olmak, bir çeşit stil danışmanlığı ve moda koçluğu hizmetini de beraberinde sunmak.Bu nedenle arzu eden müşteriler telefonla randevu alabiliyor ve koleksiyondan onlara en uygun parçalar tasarımcı ile birlikte belirleyebiliyor.

Günsel Ülkü fotoğrafları:

Günsel Ülkü kimdir? 

Günsel Ülkü kimdir? 

Günsel Ülkü kimdir? 

Günsel Ülkü kimdir? 

Günsel Ülkü kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi