Eda Özerkan Acar kimdir?

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen oyuncu Eda Özerkan'ın şimdilerde hangi projede yer aldığı merak konusu oldu. Peki Eda Özerkan kimdir? Şimdi hangi projede yer alıyor? İşte detaylar...

Eda Özerkan Acar kimdir?

Oyuncu Timur Acar ile evli olan Eda Özerkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

EDA ÖZERKAN ACAR KİMDİR?

11 Mart 1984 yılında Adana'da dünyaya gelen Eda Özerkan, lise yıllarında resim ve dans eğitimleri almıştır.

2003 yılında Kral TV'de Vj olarak çalışan Eda, 2007 yılında ise oyunculuk eğitimleri almaya başlamış ve oynadığı dizilerde adından söz ettirmey başarmıştır.

Hürrem Sultan, Cennet Mahallesi, Adanalı, Aşk-ı Memnu, Jack Hunter and the Quest for Akhenatens Tomb, Mordkommission Istanbul, Firar, Böyle Bitmesin ve Kertenkele dizilerinde rol almıştır. Eda Özerkan son olarak Afili Aşk dizisinde 'Fülya Çelik' karakterine hayat vermektedir.

Rol aldığı filmler: Pars: Kiraz Operasyonu, Girdap

2014 yılında Survivor Ünlüler / Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımıyla yarışmaya katılmıştır.

Güzel oyuncu, 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Timur Acar ile dünya evine girmiştir. Çiftin evliliklerinden Eliz isiminde kız çocukları dünyaya gelmiştir.

Eda Özerkan fotoğrafları:


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi