Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

28 Şubat 1995 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Dilan Deniz Çiçek'in anne ve babası öğretmendir. Lisede tiyatro eğitimi alan oyuncu, Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken, Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

15 yaşındayken “Güneşi Annem Sanırdım” adlı şiir kitabı çıkarmıştır. 2014 yılında katıldığı Elidor Miss Turkey yarışmasında 2. olmuştur. Aynı zamanda 2015 yılında da Kainat güzellik yarışmasında da ülkemizi temsil etmiştir.

Kaderimin Yazıldığı Gün, Tatlı Küçük Yalancılar, Güneşin Kızları, Bodrum Masalı dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Çukur dizisinde 'Sena' karakterine hayat vermektedir.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Sena Koçovalı karakteri hakkında: Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi