Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar kimdir?

AK Parti Adaylarını düzenlenen törenle açıkladı. Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar kimdir? İşte detaylar...

Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar kimdir?

AK Parti 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde İzmir adaylarını bugün düzenlenen törenle açıkladı. İzmir'de Cumhur İttifakına bırakılacak olan belediyelerden biri Aliağa oldu. MHP'nin Aliağa'daki adayı ise Serkan Acar oldu. Peki, Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar kimdir? İşte bütün ayrıntılar...

Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar kimdir?

Serkan Acar kimdir?

1976 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretimini Piyale İlkokulu’nda, ortaöğrenimini ise Bayraklı Ortaokulu’nda tamamlayan Acar, lise eğitimi sonrasında üniversite sınavlarında Türkiye sıralamasına girdi ve 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tercih etti. 

Çeşitli hukuk bürolarında çalıştıktan sonra kendi hukuk bürosunu açtı ve atık kabloların geri kazandırılması konusunda uluslararası düzeyde çalışmalar yaptı. Çevre Bakanlığı ile projeler yaparak, Türkiye’de ilk defa bu konuda lisans yapan kişi oldu. 
2007 yılında Ege Bölgesi Sanayiciler Odası tarafından çevre sağlığına verdikleri katkıdan dolayı “Çevre Ödülü ”ne layık görülen Acar, bu konuyla ilgili yurt dışında da çalışmalarına devam etti ve tesisler kurdu. 

Belediye Başkanı Acar, evli ve 2 çocuk babasıdır.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi