Burak Hakkı kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir?

Burak Hakkı İkizler Memo-Can dizisiyle ekranlarda. Peki Burak Hakkı kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte hakkında merak ettikleriniz

Burak Hakkı kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir?

Burak Hakkı Kanal D'de yayınlanan İkizler Memo-Can dizisiyle ekranlarda. Peki Burak Hakkı kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır?İşte hakkında merak ettikleriniz

Burak Hakkı kimdir?

23 Mayıs 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.Annesi Yalovalı, babası ise Yunanistan’ın Gümülcine şehrindedir.İlkokul eğitimini Erenköy’de tamamlamıştır. Lise eğitimi için Fenerbahçe Lisesi’nin tercih etmişti. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde ekonometri bölümü üzerine tamamlamıştır.Üniversite eğitimi aldığı sırada basketbol oynamıştır. Basketbol hayatı aktif bir şekilde devam ederken mankenlik ajansına da kaydolmuş ve başarılı bir mankendir. İkizler burcu ve boyu 1.87 cm, kilosu ise 81’dir.

Burak Hakkı kimdir?

Burak Hakkı'nın oynadığı dizisinde hayat verdiği Onur karakteri hakkında detaylar;

Memo ve Can’ın babası, 40 yaşında, yakışıklı, karizmatik ve güçlü bir adam. İkizlerinden birini kaybetmesiyle hayatı alt üst olmuş. Bu acıyı unutmak için kendini işine vermiş. Onur mimar, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, şirketi Avrupa’nın sayılı firmaları arasında. Yaşadıkları onu biraz sert mizaçlı kılsa da, aslında yumuşak bir kalbe sahip. Sevgisini gösteremeyenlerden Onur… Bu nedenle de oğlu Can’la arasında hep bir mesafe var. Karısını Can’a öldü göstermiş. Gerçekten de o ölmüş bir kadın onun için… Memo’nun kaybından tamamen onu sorumlu tutuyor ve asla affetmeyecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi