Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nerelidir? İşte tüm detaylar...

Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

1995 yılında Afyon'da dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Akademi 35.5 Sanat Evi'nde oyuncluk eğitimler alan Aslıhan Malbora, ilk oyunculuk deneyimini Seven Ne Yapmaz dizisiyle yaşamıştır. Kalbimin Sultanı ve Ağlama Anne dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Ayda Akman' karakterine hayat vermektedir.

Ayda Akman karakteri hakkında: "Cazibesine güvenen ama her zaman analitik zekasıyla hareket eden yetenekli bir mühendistir. Aynı zamanda sosyal medya canavarı, manipülasyon ustası, hatta eski bir stalk’çıdır Ayda…  Erkekleri iyi tanır, kadınca oyunları en iyi o anlar. Stratejileri anlamakta ve karşı stratejileri kurmakta ustadır. Demir’i şirketten ve evden uzaklaştırmak için Selin’in en büyük destekçilerinden olacaktır. Selin’in veteriner arkadaşı İbo ile tanışması Ayda’nın hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır."   

Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi