Amin Abbasov Kimdir? - Amin Abbasov nerelidir ve kaç yaşındadır?

Genç Azeri şarkıcı Amin Abbasov kimdir? Amin Abbasov nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte bütün detaylar…

Amin Abbasov Kimdir? - Amin Abbasov nerelidir ve kaç yaşındadır?

Yaptığı müzikle ve oyunculuk yaptığı projelerle kısa zamanda tanınan Amin Abbasov adından söz ettiriyor. Amin Abbasov kimdir? Amin Abbasov nerelidir ve kaç yaşındadır? Ayrıntılar haberimizde.

23 yaşındaki genç Azeri şarkıcı Amin Abbasov, Türkiye’de imza attığı projelerle adından söz ettirirken kısa zaman içerisinde de üne kavuştu. Yaptığı Evleniyoruz şarkısı ise en çok beğenilen ve tanınmasında en çok etkisi olan parçası oldu. 

Amin Abbasov Kimdir? - Amin Abbasov nerelidir ve kaç yaşındadır?

AMİN ABBASOV KİMDİR?

Abbasov, 10 Temmuz 1994 tarihinde Azerbaycan’ın Ağstafa şehrinde dünyaya geldi. 

Amin Abbasov, 2010 yılından itibaren radyoda sunuculuk yaptı ve daha sonra kendi albümünü çıkardı. Birçok dizi ve reklam müziklerini de seslendirdi. Birçok çizgi film dizilerinde karakterleri seslendirdi.

Amin Abbasov, Sana Ne, Ağlama, Hayalperest, Neden Olmasın, Olmuyor, Korkuyorum, Zengin Kalkışı gibi pek çok popüler şarkı ile bir hayran kitlesi kazanmıştır. 

Birçok dizi, reklam müziği ve çizgi filmde seslendirmen olarak görev yapan sanatçı Türkiye'de ve Azerbaycan'da çalışmalarına devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi