Aksel Bonfil kimdir? Aksel Bonfil hakkındaki detaylar

Beyaz Show'un bugünkü konuklarından biri de Aksel Bonfil olacak. Peki Aksel Bonfil kimdir, kaç yaşındadır? İşteHakkındaki detaylar

Aksel Bonfil kimdir? Aksel Bonfil hakkındaki detaylar

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Show'da 12 Ocak programının konuklarından biri de Aksel Bonfil olacak. Genç isim Aksel Bonfil kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

AKSEL BONFİL KİMDİR?

İzmir'de 1989 yılında dünyaya gelen Aksel Bonfil, yazarlığının yanı sıra oyuncu ve yönetmendir. Genç yaşında isminden bahsettiren Bonfil, Adana Altın Koza Ödülü'nü de kazanmıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde tamamlayan Aksel Bonfil, Demet Akbağ ile tanışmasıyla birlikte oyunculuğa ilk adımını atmıştır.  Güven Kıraç ve Demet Akbağ ile kamera karşısına geçtikten sonra Yılmaz Erdoğan ile birlikte kendini daha da geliştirmiştir. Asıl öğretmeninin Erdoğan olduğunu dile getiren genç isim Söz, Aşk Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Güneşi Beklerken ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın senaryo yazarlığını üstlendi. 

Aksel Bonfil keşfedilme hikayesini ise şöyle anlatıyor;


Asıl keşfedilme hikâyem şöyle: BKM’ye girdiğim ilk dönemlerde çok sessizdim ve sürekli kendimi nasıl göstereceğimi düşünüyordum. İzmir’deyken dernekte bizim anneannelerin taklidini yapardım. BKM’de kendi hayatımızdan bir kesiti yansıtmamız gereken bir ödevimiz vardı. Bizim anneanneleri konu alan bir şey hazırladım ve aksan yaparak bir anneanneyi oynadım sahnede. Ortalık yıkıldı. Sonrasında yavaş yavaş diğer skeçlerde rol almaya başladım. Anlayacağınız bizim anneanneler sayesinde bir anda tanınmaya başladım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi