AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan kimdir?

AK Parti Adaylarını açıklıyor. AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan kimdir? İşte detaylar...

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan kimdir?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti adayalrını açıklamaya devam ediyor. Bugün İzmir'de yapılan törenle adaylar açıklandı. İzmir Buca Belediye başkan Adayı olarak Mustafa Arslan ismi açıklandı. AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan kimdir? İşte bütün ayrıntılar...

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan kimdir?

Mustafa Arslan kimdir ?

23 Şubat 1975 doğumlu ve  yaklaşık 26 yıldır Buca’da ikamet eden Mustafa ARSLAN
Buca Belediyesinde Meclis Üyeliği ve 2 dönemde Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Mustafa ARSLAN bu dönemlerde BUCA için önemli projeler gerçekleştirmiş bir kişi olarak öne çıkıyor.

Ak Parti  Buca ilçe başkanlığı süresince; Otokent ve Buca-Koop’tan çevreyoluna yeni bağlantı yolları yapılması, Gençlik Merkezi yapılması, ilçeye 37 yeni okulunun yenilenmesi, Seyfi Demirsoy Hastanesine yeni bir acil servis yapılması ve hastanenin Demokrasi Üniversitesi ile afiliye edilmesi ile Buca’ya yakışır yeni bir kaymakamlık binasının yapımı gibi birçok yatırımın ilçeye kazandırılmasında önemli rol oynayan Mustafa ARSLAN . Bucalılar tarafından sevilen ve tanınan bir kişi olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi