AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar kimdir?

AK Parti'nin Ardahan belediyesi için Yunus Baydar'ı aday olarak gösterildi. Yunus Baydar kimdir, kaç yaşındadır, özgeçmişi nasıldır? İşte hakkındaki detaylar

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar kimdir?

AK Parti'nin Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar oldu.  Baydar kimdir, kaç yaşındadır gibi sorular merak konusu oldu. İşte detaylar

Yunus Baydar kimdir?

1976 yıldında Ardahan'ın Yalnızçam köyünde dünyaya gelen Yunus Baydar ilk ve orta okulu da burada okudu. Liseyi Bursa'da Orhanlı Lisesinde okuyan Baydar, 1993 yılında Kars Kafkas Üniversitesi Veteriner fakültesine girdi. 

1998 yılında fakülteyi bitiren Baydar daha sonra 15 yıldır Ardahan merkezde serbest veteriner hekim olarak çalışmaya başladı.  2009 yerel seçimlerinde Ak Parti den merkez ilçe 1.sıra adayı olarak İl Genel Meclis üyesi seçildi.  2010 yılında İl Başkanı olarak atanan Baydar, 2012 de yapılan il kongresinde tekrar İl başkanlığına seçildi. 

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar kimdir?

Evli, 2 si erkek 1 i kız olmak üzere 3 çocuk babası. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi