Kayserili şehit Mahmut Yıldırım'a son veda

Mayın taraması yapıldığı sırada teröristlerin hain saldırısının hedefi olan şehit Kayserili Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı

Kayserili şehit Mahmut Yıldırım'a son veda

Mardin-Diyarbakır karayolunun Mazıdağı yol ayrımında, sabah güvenlik güçleri mayın taraması yaptığı sırada, teröristlerin önceden yola yerleştirdiği patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit düşen Kayserili Jandarma Uzman Çavuş Mahmut Yıldırım öğle namazına müteakip Kalemkırdı Camii’nde düzenlenen törenin ardından dua ve tekbirlerle Kayseri Garnizonu Hava Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz için düzenlenen törene iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘Milletimizin başı sağ olsun’ diyerek bu milletin; ülkemizi bölmeye çalışanlara karşı gösterdiği kararlılığı kimselerin yıkamayacağını, hangi terör örgütü, arkalarında hangi güç olursa olsun kalleşçe, alçakça ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden düşmanların helâk olacağını söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, “Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evlatlarınız, bu Vatan için şahadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize birer emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler