Sahte altınlarla milyonlarca lira vurgun yapan dolandırıcı yakalandı

Vatandaşların dini duygularını kullanıp büyü ile boş bidonları altınlarla dolduracağını vaat eden ve kendisine inanan insanları dolandırıp 7 milyon liralık vurgun yapan İ.Ç., Mardin'de yakalandı.

Sahte altınlarla milyonlarca lira vurgun yapan dolandırıcı yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın programına konuk olan 25 yaşındaki A.Y, internette tanıştığı İ.Ç ile evlilik kararı aldığını ancak sonrasında altın vaadiyle dolandırıldığını söyledi. Bunun üzerine canlı yayına bağlanan birçok vatandaş aynı kişi tarafından bidonlar dolusu sahte altınları dua okuyarak ve namaz kılarak gerçeğe dönüştürdüğünü hikayesiyle dolandırıldıklarını söyledi. Dolandırıcıların peşine düşen Müge Anlı'nın yayını emniyet tarafından ihbar kabul edildi ve dolandırıcı olduğu iddia edilen İ.Ç Mardin'de yakalanarak gözaltına alındı.

BOŞ BİDONLARI ALTINLARA DOLDURACAĞINI SÖYLEDİ
Vatandaşların dini duygularını kullanıp büyü ile boş bidonları altınlarla dolduracağını vaat eden ve kendisine inanan insanların paralarını alıp kaçtığı iddia edilen İ.Ç., Mardin'de yakalandı. İ.Ç.'nin bidonlar dolusu sahte altınları dua okuyarak ve namaz kılarak gerçeğe dönüştürdüğünü hikayesiyle dolandırıcılık yaptığı ekranda işlendi. Olay tüm Türkiye'yi şaşkınlık içinde bırakmıştı.

7.5 MİLYONLUK VURGUN YAPTILAR
Milyonlarca lira dolandırıcılık vurgunu yaptığı öne sürülen İ.Ç.'yi Müge Anlı'da gören onlarca mağdur, bulundukları ilin başsavcılığına giderek şikayetçi olmuştu. Son olarak 7.5 milyonluk vurgun yaptıkları bilgisine ulaşılan dolandırıcılar, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınının ihbar kabul edilmesi üzerine harekete geçen Mardin ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nce gözaltına alındı. Anlı'nın Perşembe günkü yayınından sonra Mardin Emniyet Müdürlüğü, İ.Ç.'yi yaşadığı yerde yakaladı. Ortağı olduğu söylenen Suriye uyruklu A.A.A.'nın ise Şanlıurfa Emniyeti tarafından gözaltına alındığı bilgisi verildi.

Müge Anlı, bugünkü yayınında yaptığı açıklamada, İ.Ç.'nin adliyeye sevk edilmesi beklediğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler