İstanbul'da 5 ilçede daha oylar sayılacak!

İstanbul'da 5 ilçede geçersiz oylar yeniden sayılacak

İstanbul'da 5 ilçede daha oylar sayılacak!

İstanbul İl Seçim Kurulu, Maltepe, Beyoğlu, Beylikdüzü ve Şişli'den sonra Kağıthane'de de geçersiz oyların yeniden sayılması ve geçersiz oyların tespitinin mümkün olmadığının anlaşılması durumunda, o sandıktaki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına ilişkin tüm oyların da yeniden sayıma tabi tutulmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte oyların sayılacağı ilçe sayısı 5 oldu.

Kurulun kararında, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Dilaver Sargın'ın Beylikdüzü İlçe SeçimKurullarına başvurarak, oy sayım ve döküm işlemleriyle sandık sonuç tutanaklarının yeniden düzenlenmesi, geçersiz oyların yeniden sayılması, tutanaktaki hataların düzeltilmesi ve İBB Başkanlığına ait oy pusulalarının tümünün sayılarak birleştirme tutanaklarının buna göre düzeltilmesine karar verilmesi yönünde itirazda bulunduğu hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler