İpek Tuzcuoğlu son haliyle 'yok artık' dedirtti!

1988 yılında başladığı oyunculuk kariyerine sayısız yapım sığdıran İpek Tuzcuoğlu, adeta yıllara kafa tutuyor.

İpek Tuzcuoğlu son haliyle 'yok artık' dedirtti!

Kadrosunda Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay, Menderes Samancılar ve Eylem Yıldız'ın yer aldığı Asmalı Konak dizisinde hayat verdiği 'Dicle' karakteriyle akıllara kazınan İpek Tuzcuoğlu'nun son haline yorum yağdı.

İzmirli oyuncu İpek Tuzcuoğlu, en son 2020 yılında Tövbeler Olsun dizisinde izleyiciyle buluşmuştu. Bir süredir ekranlarda olmayan güzel oyuncuyu görenler ''Zaman sana işlemiyor'' demeden edemedi.Henüz küçük yaşlarda bale eğitimi alan İpek Tuzcuoğlu, İzmir Karşıyaka Lisesi'ni bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girmeye hak kazandı.

İpek Tuzcuoğlu son haliyle 'yok artık' dedirtti!

1988 yılında rol aldığı Evlenme Cüzdanı dizisiyle profesyonel oyunculuğa adım atan yıldız, sonrasında Bizim Mahalle, İntizar, Mirasyediler, Feride ve Evdeki Yabancı gibi yapımlarda oynadı.Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer alan Asmalı Konak dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan İpek Tuzcuoğlu, yıllara meydan okuyor. 2 yıldır televizyon ekranlarında görünmeyen ünlü oyuncu, şimdilerde kendi YouTube kanalında program sunuyor.

İpek Tuzcuoğlu son haliyle 'yok artık' dedirtti!

Uzman isimleri ağırlayan İpek Tuzcuoğlu'nun 10 bin abonesi mevcut.

Ekranlara dönüp dönmeyeceği merak konusu olan ünlü oyuncu, güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin