Yolcuyu indirdi olan oldu!

Kaza, akşam saatlerinde Kepez Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde meydana geldi. Ereğli’den Zonguldak yönüne giderken yol kenarında yolcu indirdikten sonra yeniden yola çıkmak isteyen 40 yaşındaki Tahsin Demir yönetimindeki minibüse, arkadan gelen 25 yaşında

Yolcuyu indirdi olan oldu!

Kaza, akşam saatlerinde Kepez Mahallesi Çetin Emeç Caddesi’nde meydana geldi. Ereğli’den Zonguldak yönüne giderken yol kenarında yolcu indirdikten sonra yeniden yola çıkmak isteyen 40 yaşındaki Tahsin Demir yönetimindeki minibüse, arkadan gelen 25 yaşındaki Emrah Okumuş yönetimindeki otomobil çarptı.

 

Kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu kıran 24 yaşındaki Emrah Marangoz’un kullandığı kamyonet de kaldırıma çıkıp karşı şeride geçti. Kamyonet, yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.

 

Kazada, otomobil sürücüsü Emrah Okumuş ile yanında bulunan Yaşar Turhan ve kamyonette yolcu olarak bulunan 32 yaşındaki Taner Alkan yaralandı. Hafif yaralanan Emrah Okumuş ve Taner Alkan’ın ambulansla hastaneye kaldırılmasının ardından, otomobilde sıkışan Yaşar Turhan da, kısa sürede kurtarılarak Özel Echomar Hastanesi’ne götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Zonguldak Karaelmas Üntüversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen Turhan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem