Kırşehir'de Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. 4 ağır 35 yaralı

Kırşehir'in Mucur ilçesinde yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu aralarında Irak vatandaşının da bulunduğu 4'ü ağır 35 kişi yaralandı.

Kırşehir'de Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. 4 ağır 35 yaralı

Kırşehir'in Mucur ilçesinde yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu aralarında Irak vatandaşının da bulunduğu 4'ü ağır 35 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Mucur ve Kırşehir'deki devlet hastanelerine kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan aldığı yolcuları Malatya'ya taşıyan Fikret Tuğran yönetimindeki 44 LH 688 plakalı yolcu otobüsü, Kırşehir Mucur Çamlık mevkiinde kar yağışı ve buzlanmanın da etkisiyle uçuruma devrildi. Kazada otobüste bulunan ve aralarında Irak vatandaşlarının da olduğu 35 yolcu yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen çok sayıda ambulansla Mucur ve Kırşehir'deki devlet hastanelerine kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan biri Iraklı 4 kişi, hemen Kırşehir Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Kazanın yoldaki gizli buzlanma sebebiyle gerçekleştiği belirtiliyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Biri Irak uyruklu 35 kişinin kimlikleri belirlendi: Tuğba Teke, Kemal Patlar, Mehmet Poyraz, Pelin Doğan, İsmail Doğan, Metin Erdem, Abdullah Güler, Cemal Apaydın, Berat Karakoç, Faruk Kaya, Gamze Kiyat, Behçet Bengeşik, Şahide Kabakçı, Fatma Üna, İsmail Kürkçü, Nevzat Özakkoç, Emine Hazar, Miyase Şirin, Ünal Dilek, Derviş İnce, Şiray İkbal, Ercan Güler, Ezgi Tay, Metehan Tay, Kiraz İkbal, Fikret Tuğran (sürücü), Gülşen Kürkçü, Pınar Doğan, Yıldız Doğan, Süleyman Turan, H.İbrahim İleri, Levent Koç, Kenan Şarlı, Metin Erdem ve Irak vatandaşı Jamal H.Ahmet.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler