Yaşınız kaç oldu sorusuna bakın ne dedi?

Haber61/haber servisiBizum Hoca filminin en fazla güldüren karakterlerinden Dobi Nene yani Sabriye Kara, geçen yıl olduğu gibi bu yılda doğum gününü Trabzon’da kutladı. Nostalji’de arkadaşları tarafından sürpriz yapılan ünlü sanatçı duygulandı.KAÇMAY BURD

Yaşınız kaç oldu  sorusuna bakın ne dedi?

Haber61/haber servisi

Bizum Hoca filminin en fazla güldüren karakterlerinden Dobi Nene yani Sabriye Kara, geçen yıl olduğu gibi bu yılda doğum gününü Trabzon’da kutladı. Nostalji’de arkadaşları tarafından sürpriz yapılan ünlü sanatçı duygulandı.

KAÇMAY BURDA

Bu yıl Türkiye’nin en eğlenceli filmi olacağı iddiasıyla hazırlanan ve 23 Ocak’da vizyona girecek olan Sebahat ve Melahat filminin başrol oyuncularından Sebahat’i canlandıran Trabzon’un ‘Kemal Sunal’ı Seyman Aydın ve “Bizum Hoca” Filminin yönetmeni Serkan Acar ile doğum günü pozu veren Sabriye Kara, aynı zamanda Sebahat ve Melahat filminde ‘Neriman abla’ karakterini canlandırıyor. Pasta kesimi sırasında, “Yaşınız kaç?’ sorusuna canlandırdığı Trabzonlu karakterleri gibi, “Kaçmay burda’ diyerek cevap vermesi de herkesi kahkahaya boğdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem