Volkan Konak Ceylanpınar'a gitti

Ünlü ses sanatçısı Volkan Konak, ceylan satın almak amacıyla Ceylanpınar Tarım İşletmesine geldi. Son model karavana ile işletmeye gelen Konak'a, İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan eşlik etti. Ünlü sanatçı ile kaymakam bir süre Ceylan Konuk Evinde sohbet et

Volkan Konak Ceylanpınar'a gitti

Ünlü ses sanatçısı Volkan Konak, ceylan satın almak amacıyla Ceylanpınar Tarım İşletmesine geldi. Son model karavana ile işletmeye gelen Konak'a, İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan eşlik etti. Ünlü sanatçı ile kaymakam bir süre Ceylan Konuk Evinde sohbet etti ve yemek yedi. Yemek sonrasında sanatçı Volkan Konak, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Şanlıurfa'nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren Volkan Konak, "Ben askerliğimi Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında yaptım.

Tabii ki o günleri unutmam mümkün değil. Şanlıurfa halkının yeri, benim yanımda başka; onları çok seviyorum. Onların beni ne kadar sevdiğini Şanlıurfa'ya gelince anladım. Ceylanpınar Tarım İşletmesine gelme amacım, işletmeyi yakından görmek ve çiftliğim için ceylan satın almaktı. Sağ olsunlar ilçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan ve Ceylanpınar Tarım İşletmesi İdari Müdür Yardımcısı Vahap Akdeniz bana her konuda yardımcı olup, beni en iyi şekilde ağırladılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler