Kütahya’nın Aslanapa ilçesi yakınlarında yaşanan feci kaza, Kütahya-Gediz kara yolunun 40’ıncı kilometresindeki Göynükören Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Abdullah D. yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve yol kontrolü yapan Çavdarhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekibine çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı.
Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Jandarma Uzman Çavuş Yücel Yeşil’in olay yerinde şehit olduğu belirlendi.

Otomobilde bulunan İsmail D., Rukiye D. ve Rüveyda D. yaralanarak ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Şehit Yücel Yeşil’in cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü.
Eşi Doğum Yapmaya Hazırlanıyordu
Evli ve bir çocuk babası olan 26 yaşındaki Yücel Yeşil’in eşi ikinci çocuklarını dünyaya getirmek üzere olduğu, doğumun iki gün içinde gerçekleşeceği öğrenildi. Acı haber, hem ailesini hem de mesai arkadaşlarını yasa boğdu.
Kazayı yara almadan atlatan sürücü Abdullah D. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: