Üvey kızından '7' cocuğu var!

Almanya'da başlıca gündem maddelerinden biri olan ensest vakasında bir kamyon şöförü, üvey kızından yedi çocuk sahibi olduğunu mahkemede itiraf etti.Detlef S.nin mahkemede söz alması beklenmiyorSavcılar, 48 yaşındaki Detlef S.'yi 20 yıl boyunca üvey kızı,

Üvey kızından '7' cocuğu var!

Almanya'da başlıca gündem maddelerinden biri olan ensest vakasında bir kamyon şöförü, üvey kızından yedi çocuk sahibi olduğunu mahkemede itiraf etti.

Detlef S.nin mahkemede söz alması beklenmiyor

Savcılar, 48 yaşındaki Detlef S.'yi 20 yıl boyunca üvey kızı, öz kızı ve üvey oğluna cinsel tacizde bulunmakla suçluyor.

Yetkililer, ilk taciz olayının çocuklar dört yaşındayken gerçekleştiğine ve kızların fahişelik yapmaya zorlandığına inanıyor.

Sanık Detlef S.'ye 350 farklı suçlama yöneltiliyor. Mahkemenin kararını 25 Şubat'ta vermesi bekleniyor.

Avukatları, sanığın Koblenz kentindeki bir mahkemede görülen davada söz almayacağını belirtti. Ancak avukatların sanık adına bir açıklama yapması bekleniyor.

Sanığın eşinin de iddia makamı adına tanıklık yapacağı belirtildi.

Alman medyası olayı, Avusturya'da kızını 24 yıl boyunca hapsedip, taciz eden Josef Fritzl'a benzetiyor.

Detlef S.'nin avukatlarından biri duruşmanın başlangıcında müvekkili adına bir açıklama yaptı ve sanığın üvey kızının yedi çocuğunun babası olduğunu itiraf ettiğini söyledi.

İlk duruşmada sanığın üvey oğlu ve üvey kızı da ifade verdi. Ancak üvey kızın ifadesi sırasında mahkeme basına ve kamuoyuna kapatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem