Ümit Özdağ: Sinan Oğan ile bu akşam görüşeceğiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapmış olduğu görüşme ve kendisinin Kılıçdaroğlu ile yaptığı toplantıya dair açıklamalarda bulundu.

Ümit Özdağ: Sinan Oğan ile bu akşam görüşeceğiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gazetecilerin sorularını cevapladı."Biz ilkelerimizi ortaya koyduk" diyen Özdağ, "Taraflarla ortaklaşamazsak kimseyi desteklemeyiz" diyerek resti çekti.

Özdağ, parti politikalarının diğer liderler tarafından benimsenmesinin önemli olduğunu vurgularken, "Biz ilkelerimizi ortaya koyduk. Sorumluluk alırız. Özellikle çok iyi bildiğimiz konularda sorumluluk üstleniriz. Ama mesele önce politikalarımızın benimsenmesi. Taraflarla ortaklaşamazsak kimseyi desteklemeyiz" dedi. 

KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ 
Kılıçdaroğlu ile yapmış oldukları görüşme hakkında konuşan Özdağ, "Konuşmanın içeriğine dair bilgi paylaşmam doğru olmaz. Zafer Partisi'nin ortaya koyduğu belirli esaslar var. Bu politik yaklaşımdan kaynaklanan sorularımız vardı. Bu soruların hemen hepsini sayın Kılıçdaroğlu'na sorduk. O da cevaplarını verdi" dedi. 

Sinan Oğan ile program çıkışı görüşme yapacaklarını aktaran Özdağ, "Bu arada Sinan Bey ile de programdan sonra görüşeceğiz. O da benim bilgim dahilinde Erdoğan ile görüştü. Sürekli iletişim halindeyiz" ifadelerini kullandı. 

ümitözdağ

MECLİS TAHMİNİNDE YANILDI 
"Bu seçimlerden AK Parti başarılı çıkmadı. CHP de başarılı çıkmadı. Bu kadar kötü bir iktidar olmasına rağmen yüzde 25'te kaldı. Bunu tek başlarına da almadılar. İYİ Parti kurulduktan 7 ay sonra girdiği seçimden 9,9 aldı.Şimdi bunca masrafa rağmen 9,7. CHP'nin, AK Parti'nin oylarında düşüş var. İYİ Parti'de, Yeşil Sol'da da düşüş var. Benim tahminim Millet İttifakı'nın Meclis'te daha büyük oy alacağını düşünüyordum." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem