Türk Kızılay Başlatıyor: Gazze'ye Yeni İnsani Yardım Gemisi Yola Çıkıyor

Türk Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Gazze'ye yeni bir insani yardım gemisi gönderileceğini açıkladı. Yüklenme işlemleri başladı; özellikle çocuk ve kadınlar için hayati önem taşıyan yardımlar gönderiliyor.

Türk Kızılay Başlatıyor: Gazze'ye Yeni İnsani Yardım Gemisi Yola Çıkıyor

Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Gazze'ye yönelik yeni bir insani yardım gemisinin yola çıkacağını duyurdu.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, yardım gemisinin yüklenme işlemleri başladı. Gazze'de yaşanan insani kriz nedeniyle, özellikle elektrik, gıda ve temiz su gibi temel ihtiyaçların tükendiği bu dönemde, yardımların önemi daha da arttı.

Yılmaz'ın paylaşımında, "Yeni yardım gemisi için çalışmalarımız başladı, yükleme işlemleri hızla devam ediyor. Gazzeli sivillere yönelik yardım malzemelerimiz, özellikle çocuklar ve kadınlar için hayati önem taşıyor" ifadelerine yer verildi.

Türk Kızılay, bölgeye ulaştırılacak yardım malzemeleri ile Gazze'deki insani duruma destek olmayı amaçlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem