Trabzonlu Polis toprağa verildi

Samsun'da, geçirdiği kalp krizi sonucu ölen polis memuru İsmail Usta, memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı.  Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan ve dün evinde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı Samsun Eğitim ve

Trabzonlu Polis toprağa verildi

Samsun'da, geçirdiği kalp krizi sonucu ölen polis memuru İsmail Usta, memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı.

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan ve dün evinde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden polis memuru İsmail Usta'nın cenazesi, Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine getirildi.

 

Usta'nın cenazesi, Beşikdüzü Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Bayırköy köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

 

Törene, Beşikdüzü Kaymakamı Alper Faruk Güngör, İlçe Belediye Başkan Vekili Ahmet Gözaçan, İlçe Emniyet Müdürü İlker Kara'nın yanı sıra ölen Usta'nın yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem