Yol Çalışmaları ve Heyelan Ulaşımı Etkiliyor
Karayollarının yol yapım ve bakım çalışmalarının sürdüğü kesimlerde sürücüler kontrollü ulaşıma yönlendiriliyor. Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, bazı yollarda geçici kapanmalar ve şerit daralmaları uygulanıyor.
Balya-İvrindi Yolunda Patlatmalı Çalışma
Balya-İvrindi yolunun Çakallar Mevkii’nde bulunan 132-152’nci kilometreleri arasında yürütülen patlatmalı yol çalışmaları nedeniyle, 20-24 Ekim tarihleri arasında her gün 14.00 ile 16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak. Bu saatlerde sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.
Trabzon-Gümüşhane Yolunda Heyelan
Trabzon-Gümüşhane yolunun 2-3’üncü kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle, dün saat 07.00’den itibaren ulaşım Trabzon-Gümüşhane istikametinde tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Bölgede sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
Ankara Çevre Otoyolunda Şerit Düzenlemesi
Ankara Çevre Otoyolu’nda, Karataş Viyadüğü ile Konya Yolu Kavşağı arasındaki kesimde devam eden üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Konya Yolu Kavşağı–Karataş Viyadüğü istikametinde iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.
Yetkililer, yol üzerindeki uyarı levhalarına uyulması ve çalışma yapılan kesimlerde hızın düşürülmesi gerektiğini vurguladı.
