Trabzon'da füze kalkanını konuştu

Park Restoran’da düzenlenen konferansta konuşan Banu Avar, Türkiye’ye kurulması planlanan Füze Kalkanı’na tepki göstererek “Şimdi de Türkiye’ye giriliyor füze kalkanı ile. Manyetik bir alan içerisine gireceğiz. Türkiye’ye kurulmak istenen füze kalkanı Tür

Trabzon'da füze kalkanını konuştu

Park Restoran’da düzenlenen konferansta konuşan Banu Avar, Türkiye’ye kurulması planlanan Füze Kalkanı’na tepki göstererek “Şimdi de Türkiye’ye giriliyor füze kalkanı ile. Manyetik bir alan içerisine gireceğiz. Türkiye’ye kurulmak istenen füze kalkanı Türkiye’ye çok şey kaybettirecek. Füze kalkanının Türkiye’ye kurulmak istenmesindeki asıl plan, Türkiye’yi bölmek ve parçalamaya yönelik senaryoların gerçekleştirilmesine olanak sağlamaktır” dedi.

Avar, Türkiye kurulması planlanan Patriot füzelerinin menzilinin de 15-45 kilometre arasında olduğunu iddia ederek “Patriot füzelerinin menzili 15-45 kilometre arasındadır. Dışarıdan gelen saldırıları nasıl önleyecek bu füzeler” şeklinde konuştu.

Türk Dünyası Kulübü tarafından düzenlenen konferansı MHP İl Başkanı Nihat Birinci, TÜRKAV Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, Aydınlar Ocağı Trabzon Şube Başkanı Orhan Değer, Trabzon Türk Ocağı Gençlik Heyeti Başkanı Özgür Taflan ve davetliler izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler