Trabzon'a turizm fuarı!

13–16 Ocak 2011 tarihleri arasında Trabzon Dünya Ticaret Merkezinde açılacak olan Karadeniz Turizm ve seyahat Fuarına Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın birçok ülkesinden tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacıları davet edildi Turizm sektör t

Trabzon'a turizm fuarı!

13–16 Ocak 2011 tarihleri arasında Trabzon Dünya Ticaret Merkezinde açılacak olan Karadeniz Turizm ve seyahat Fuarına Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın birçok ülkesinden tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacıları davet edildi

 

Turizm sektör temsilcisini bir araya getirecek olan Karadeniz Turizm Fuarına

İran - Ürdün – Azerbaycan – Rusya – Suriye – Gürcistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan -  Almanya – Fransa –İtalya – İngiltere – Irak – Bulgaristan – Ukrayna – Polonya –Suudi Arabistan– Yunanistan - Birleşik Arap Emirlikleri –Bahreyn – Cezayir.’den firmalar katılacak.

 

3 gün sürecek olan Fuar’da hazırlıklar son aşamaya gelirken Tureks Fuarcılık Proje yönetmeni Recep Köymen, Dünyanın bir çok ülkesinden fuara katılım olacağını belirterek “ Özellikle bölge açısından çok önemli bir organizasyon olacak.3 gün boyunca dünyaca tanınmış bir çok firma burada olacak. Bölgeyi iyi tanıtabilirsek Trabzon ve Karadeniz bölgesi turizm cenneti olabilir. Buraya Türkiye’den katılan firmalar yabancılarla doğru bağlantılar yaparsa bölgeye turist akını olur. Ayrıca turizm yetkilileri burada yapacakları gezi ve incelemelerle de bölgeyi tanıyacaklar. Buda iyi bir tanıtım olur. Tureks fuarcılık olarak bölgeye önemli bir hizmet yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem