Televizyondan uyuşturucu çıktı!

Van'dan İstanbul'a kargo yoluyla gönderilen 4 televizyonun içinden 52 kilo 550 gram eroin, 56 kilo 200 gram esrar çıktı. Operasyon düzenleyen polis, uyuşturucu sevkiyatı yapan 7 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların bu yöntemi daha önce de defalarca kullandığ

Televizyondan uyuşturucu çıktı!

Van'dan İstanbul'a kargo yoluyla gönderilen 4 televizyonun içinden 52 kilo 550 gram eroin, 56 kilo 200 gram esrar çıktı. Operasyon düzenleyen polis, uyuşturucu sevkiyatı yapan 7 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların bu yöntemi daha önce de defalarca kullandığı belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 ay süren fiziki ve teknik takip sonucunda televizyon içinde uyuşturucu sevkiyatı yapan bir şebekeyi tespit etti. Ekipler, 19 Ocak 2011'de Van'dan kargo yoluyla içinde uyuşturucu bulunan televizyon gönderileceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, kargoyu teslim almaya gelen 2 kişiyi gözaltına alırken 4 televizyona da el koydu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde kutuları açılan televizyonların tüp kısmına zulalanmış 102 paket halinde 52 kilo 550 gram eroin, 99 paket halinde 56 kilo 200 gram esrar buldu. Ayrıca 1 sahte sürücü belgesi, 1 sahte nüfus cüzdanı, 1 ruhsatsız tabanca, 4 bin 450 Euro ile 21 bin 500 TL ele geçirildi.

İki zanlının verdiği bilgiler doğrultusunda Bahçelievler'de düzenlenen operasyonda da 5 kişi daha gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan şebekenin elebaşılığını aynı suçtan kaydı bulunan Sami K'nın yaptığı ortaya çıktı. Zanlıların televizyon içinde eroin sevkiyatı yöntemini daha önce de yaptığı öğren

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar Sami K., Fesih K., Mehmet Ö., Emrah G., Musa K., Abdulkerim S., İrfan Y., ve Halit B., Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem