Edinilen bilgiye göre, Söğütlü Mahallesi Şen Sokak'taki bir apartmanda oturan yabancı uyruklu Türk vatandaşı G.H. (40) isimli kadının evine zorla girip kadına tecavüz ettikleri iddia edilen Ö.Ş. (19) ve E.A. (17), emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından darp, gasp ve tecavüz suçlamalarıyla tutuklanan zanlılar Iğdır Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Tecavüzcüler durmak bilmiyor!
Edinilen bilgiye göre, Söğütlü Mahallesi Şen Sokak'taki bir apartmanda oturan yabancı uyruklu Türk vatandaşı G.H. (40) isimli kadının evine zorla girip kadına tecavüz ettikleri iddia edilen Ö.Ş. (19) ve E.A. (17), emniyetteki sorgularının ardından adliyey
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Gündem