Sözleşmeli askerlik belli oluyor!

Açılışlarda ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Bakan Şimşek, "Maliye Bakanlığı olarak sözleşmeli asker modelini uygun görüyoruz. 1-2 hafta içinde de bu durumun netleşmesini bekliyoruz." dedi. Gaziantep'in önemli halı üreticilerinden biri olan

Sözleşmeli askerlik belli oluyor!

Açılışlarda ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Bakan Şimşek, "Maliye Bakanlığı olarak sözleşmeli asker modelini uygun görüyoruz. 1-2 hafta içinde de bu durumun netleşmesini bekliyoruz." dedi.

Gaziantep'in önemli halı üreticilerinden biri olan Kaplan Kardeşler Halı Fabrikası'nın işçileriyle yemek yiyen Şimşek, yargıda yaşanan son durumu da değerlendirdi.

Şimşek, "Yargıda süreç ağır işliyor. Kabul edilemez bir durum. Türkiye'nin dört bir yanına yaptığımız adalet saraylarıyla yavaş işleyen bu sürecin hızlanacağını ümit ediyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem