Sosyal Bilimler Lisesi'nin yurt sorunu 1 yıl sonra mecliste

Haber61 - haber servisi - Eski Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ın " erkek ve kız öğrenciler okulun yurdunda aynı merdivenleri kullanıyor" kelimesinin ardından gündeme gelen Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nin yurt sorunu 1 yıl sonra mecliste günde

Sosyal Bilimler Lisesi'nin yurt sorunu 1 yıl sonra mecliste

Haber61 - haber servisi - Eski Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ın " erkek ve kız öğrenciler okulun yurdunda aynı merdivenleri kullanıyor" kelimesinin ardından gündeme gelen Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi'nin yurt sorunu 1 yıl sonra mecliste gündeme geldi.


Ortahisar Belediye Meclisi İmar Kurulu'na gelen sorun; Okulun arka kısmında kalan ve belediyeye ait olan su deposu yurta cevrilmesi kararı alındı. Meclis İmar Komisyonu'ndan geçerken Milli Eğitim Müdürlüğünün isteği meclise taşındı. Ak Parti'li parti üyeleri yurdun yapılması için olur oyu verirken, CHP ve MHP ret oyu vererek okulun taşınmasını talep etti.

Haber : Şükrü Üçüncü


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem