Sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Mardin'in Kızıltepe, Nusaybin, Derik, Dargeçit, Mazıdağı, Savur ilçelerinde valilik kararıyla saat 17.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı ilçelerde polis, camiler ve belediyelerden yapılan anonslarla

Sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Mardin'in Kızıltepe, Nusaybin, Derik, Dargeçit, Mazıdağı, Savur ilçelerinde valilik kararıyla saat 17.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı ilçelerde polis, camiler ve belediyelerden yapılan anonslarla halka duyuruldu. Mardin'in ilçelkerinin ardından Van’ın Erciş ilçesinde de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
 
ERCİŞ'DE DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
 
Van’ın Erciş ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada, IŞİD protestoları nedeniyle çıkan olaylar sonucu saat 18.00’den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.
 
MARDİN VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
 
Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Kızıltepe ve Nusaybin ilçeleri başta olmak üzere ortaya çıkan şiddet eylemleri nedeniyle bozulan asayiş ve güven ortamının tekrar tesis edilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince Kızıltepe, Nusaybin, Derik, Mazıdağı, Dargeçit ve Savur ilçelerinde saat 17.00 itibarıyla ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler